ПрАТ “Калина”

Код за ЄДРПОУ: 30807785
Телефон: 0 (4333) 2-24-45
e-mail: klsm@ukr.net, snezhka.vornik@kalyna-tex.com
Юридична адреса: 22400, Україна, Вінницька область, Калинівський район, м. Калинівка, вул. Промислова, 8
 
Дата розміщення: 12.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Генеральний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гроневольд Рiкус Фрiдрiх
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, CG7TVTY76D, 29.11.2013, Ротенбург-об-дер-Таубер Адмiнiстративне об'єднання
4) рік народження*** 1949
5) освіта*** д/н
6) стаж роботи (років)*** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Протягом останнiх 5 рокiв по теперiшнiй час обiймає посаду генерального директора ПрАТ "КАЛИНА”
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2015, 3 роки
9) опис Генеральний директор Товариства: 1) без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляє iнтереси Товариства як на територiї України, так i за її межами; 2) визначає основнi напрями дiяльностi Товариства, ухвалює стратегiю Товариства, затверджує рiчний бюджет, бiзнес-плани та здiйснює контроль за їх реалiзацiєю; 3) встановлює порядок прийому, реєстрацiї та розгляду звернень та скарг акцiонерiв; 4) визначає загальнi засади iнформацiйної полiтики Товариства. Встановлює порядок надання iнформацiї акцiонерам та особам, якi не є акцiонерами. Визначає перелiк вiдомостей, що є конфiденцiйними, а також встановлює порядок доступу до конфiденцiйної iнформацiї. Здiйснює контроль за розкриттям iнформацiї та реалiзацiєю iнформацiйної полiтики Товариства; 5) проводить перевiрки достовiрностi рiчної та квартальної фiнансової звiтностi до її оприлюднення та (або) подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; 6) приймає рiшення про притягнення до вiдповiдальностi Директора, першого заступника директора та заступника директора; 7) забезпечує функцiонування належної системи внутрiшнього та зовнiшнього контролю за фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства. Виявляє недолiки системи контролю, розробляє пропозицiї та рекомендацiї щодо її вдосконалення. Здiйснює контроль за ефективнiстю зовнiшнього аудиту, об'єктивнiстю та незалежнiстю аудитора 8) iнiцiює проведення аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 9) призначає та звiльняє внутрiшнiх аудиторiв Товариства; 10) призначає тимчасово виконуючого обов'язки Директора до обрання Директора загальними зборами; 11) надає Директору рекомендацiй з питань розробки, укладення або внесення змiн до колективного договору у Товариствi, в тому числi рекомендацiй щодо змiсту колективного договору. Iнформацiя про винагороду за обов"язки генерального директора, в тому числi в натуральнiй формi, є конфiденцiйною. Емiтент не володiє iнформацiєю про посади посадової особи на будь-яких iнших пiдприємствах, загального стажу роботи та непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного року змiни щодо даної посадової особи не було.


1) посада* Директор (член дирекцiї)
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ломачевський Сергiй Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 831140, 24.10.2008, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.
4) рік народження*** 1977
5) освіта*** вища, Київський нацiональний унiверситет технологiй та дизайну
6) стаж роботи (років)*** 19
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** 01.11.2000 - 01.03.2001 ЗАТ "Калина", кравець 01.03.2001 - 09.06.2003 Iнженер-технолог 09.06.2003 - 29.03.2004 Старший iнженер-технолог 01.04.2004 - 19.09.2006 ТОВ "Гротекс", Iнженер-технолог 21.09.2006 - 10.10.2007 ЗАТ "Калина", Голова правлiння З 10.10.2007 р. по теперiшнiй час директор ПрАТ "Калина"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2015, 3 роки
9) опис Директор Товариства: 1) без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi та фактичнi дiї як на територiї України так i за її межами; 2) органiзовує скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; 3) вiдкриває та закриває рахунки у банкiвських установах; 4) пiдписує (видає) довiреностi, в тому числi з правом передоручення, пiдписує (укладає) будь-якi договори (контракти, угоди, правочини), в тому числi поставки, оренди, застави (iпотечнi договори), пiдряду, купiвлi-продажу, кредитнi договори та iншi, та пiдписує iншi документи вiд iменi Товариства, рiшення про укладання (видачу) яких, прийнято уповноваженим органом Товариства в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень цього Статуту; 5) органiзовує ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 6) розробляє штатний розклад та затверджує правила внутрiшнього трудового розпорядку, посадовi iнструкцiї та посадовi оклади (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 7) наймає та звiльняє працiвникiв Товариства, вживає до них заходи заохочення та накладення стягнень вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх документiв Товариства; 8) розпоряджається коштами та майном Товариства в межах, визначених цим Статутом, рiшенням загальних зборiв та Генерального директора; 9) приймає рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 10) в межах своєї компетенцiї видає накази i дає вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; 11) пiдписує вiд iменi Дирекцiї колективний договiр, змiни та доповнення до нього; 12) здiйснює iншi функцiї та виконує iншi дiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством. Акцiями не володiє. Винагороду за обов"язки директора в натуральнiй формi не отримував. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного року змiни щодо даної посадової особи не було.


1) посада* Головний бухгалтер (член дирекцiї)
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Островська Наталiя Валерiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи АВ, 562660, 09.10.1997, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.
4) рік народження*** 1977
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** 04.06.2002 - 13.09.2002 МПП "Колос", бухгалтер 06.02.2003 - 16.03.2005 ЗАТ "Калина", Заступник головного бухгалтера З 16.03.2005 р. по теперiшнiй час Головний бухгалтер, заступник директора ПрАТ "Калина"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2015, 3 роки
9) опис До повноважень посадової особи, як головного бухгалтера, вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Акцiями не володiє. Винагороду за обов"язки члена дирекцiї, в тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного року змiни щодо даної посадової особи не було.


1) посада* 1-й заступник директора - головний iнженер (член дирекцiї)
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Киричек Євгенiя Григорiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи АА, 981474, 11.05.1999, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.
4) рік народження*** 1957
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 40
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** З 26.09.2000 р. по теперiшнiй час ПрАТ "Калина", Перший заступник директора - головний iнженер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2015, 3 роки
9) опис Перший заступник директора виконує функцiї Директора у разi його вiдсутностi. При виконаннi функцiй Директора перший заступник директора має право без довiреностi здiйснювати юридичнi дiї вiд iменi Товариства в межах компетенцiї, визначеної цим Статутом. Акцiями не володiє. Винагороду за обов"язки члена дирекцiї, в тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного року змiни щодо даної посадової особи не було.


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Корсун Олег Валерiйович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи ТТ, 137106, 06.12.2012, Соломянським РВ ГУДМС України у м. Києвi
4) рік народження*** 1977
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Останнi 5 рокiв обiймає посаду директора постiйного представництва фiрми "GROTEX" (м. Київ, вул.Молодогвардiйська,20)
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2015, 3 роки
9) опис РЕВIЗОР є органом Товариства, який здiйснює перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства. За пiдсумками перевiрки фiнансово - господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року ревiзор готує висновок, в якому мiститься iнформацiя про: 1) пiдтвердження достовiрностi та повноти даних фiнансової звiтностi за вiдповiдний перiод; 2) факти порушення законодавства пiд час провадження фiнансово - господарської дiяльностi, а також встановлення порядку ведення бухгалтерського облiку та подання звiтностi. Акцiями не володiє. Винагороду за обов"язки ревiзорв, в тому числi в натуральнiй формi, не отримував. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного року змiни щодо даної посадової особи не було.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Генеральний директорГроневольд Рiкус Фрiдрiхд/н, CG7TVTYT76D, 29.11.2013, Ротенбург-об-дер-Таубер Адмiнiстративне об'єднання42401995424019000
Директор (член дирекцiї)Ломачевський Сергiй МиколайовичАВ, 831140, 24.10.2008, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.000000
Головний бухгалтер (член дирекцiї)Островська Наталiя ВалерiвнаАВ, 562660, 09.10.1997, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.000000
1-й заступник директора - головний iнженер (член дирекцiї)Киричек Євгенiя ГригорiвнаАА, 981474, 11.05.1999, Калинiвський РВ УМВС України у Вiн. обл.000000
РевiзорКорсун Олег ВалерiйовичТТ, 137106, 06.12.2012, Соломянським РВ ГУДМС України у м. Києвi000000
Усього 424019 95 424019 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.