ПрАТ “Калина”

Код за ЄДРПОУ: 30807785
Телефон: 0 (4333) 2-24-45
e-mail: klsm@ukr.net, snezhka.vornik@kalyna-tex.com
Юридична адреса: 22400, Україна, Вінницька область, Калинівський район, м. Калинівка, вул. Промислова, 8
 
Дата розміщення: 17.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.04.2017
Кворум зборів** 100
Опис Порядок денний:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Директора про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Ревiзора за 2016 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзора.
7. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2016 рiк.
8. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2016 рiк.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати лiчильну комiсiю у складi однiєї особи, а саме Островську Наталiю Валерiївну. Повноваження лiчильної комiсiї припиняються пiсля складання протоколу про пiдсумки голосування.
2. Обрати Головою загальних зборiв – Ломачевського Сергiя Миколайовича, Секретарем загальних зборiв – Ломачевську Ольгу Михайлiвну.
3. Регламент проведення Загальних зборiв акцiонерiв - виступаючi з питань порядку денного до 10 хвилин; запитання, вiдповiдi на запитання - до 3 хвилин. Питання порядку денного розглядати без перерви, перерву зробити на час пiдведення пiдсумкiв голосування. Голосування на Загальних зборах – таємне та проводиться з використанням бюлетенiв.
4. Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйснення реєстрацiї акцiонерiв для участi у Загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.
5. Затвердити звiт Директора про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2016 рiк.
6. Затвердити звiт та висновки Ревiзора за 2016 рiк.
7. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2016 рiк.
8. Затвердити прибуток Товариства за 2016 рiк в сумi 2726 тис. грн. Розподiлити прибуток наступним чином: 100% направити на використання в господарськiй дiяльностi Товариства.

По всiм питання рiшення приняте.
ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ:
“ЗА”- 424 019 голосiв, що становить 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“ПРОТИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.